Електроуслуги

Ел техници гр. Пловдив

Пловдив, България

(+359) 899 890 935, (+359) 988 356 268

osnovenremont@abv.bg

Z

Ел услуги от опитни електротехници

Z

Електроремонтни дейности

Z

Проектиране и изграждане на електроинсталации

Z

Ремонт и монтаж на вътрешни и външни ел. табла

Z

Окабеляване и монтаж на захранващи кабели на електроуреди

Z

Монтаж на контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление

Проектираме и изграждаме сигурни и добре структурирани електроинсталации във всякакви помещения, дворни места и външни обекти

Нашият екип от опитни електротехници извършва всички видове електроуслуги и електроремонти в зависомост от спецификата. От нас ще получите изключително навременна и професионална помощ за всякакъв тип електроуслуги:

  • Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради
  • Ремонт и подмяна на съществуващи електроинсталации, подмяна на елементите й или разширяването й;
  • Ремонти, монтаж и подмяна на електрически табла;
  • Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери.
  • Монтаж на сървърни шкафове и др.;
  • Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела, LED осветление и др. изделия;
  • Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда. Затова е изключително важно тя да бъде изградена качествено и професионално от компетенстни ел. техници. Електро инсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се полага всичко останало.
При изграждането на една нова електроинсталация е много важно да си представите и какво точно желаете – целия Ваш дом с обзавеждането, аксесоарите и електроуредите, за да можете да определите къде ще бъдат всички консуматори на електричество – осветителни тела (полюлеи и плафони, лунички, стенни аплици, скрито осветление , осветление на огледалото в банята, терасите и т.н.), всички електроуреди (печки, перални, климатици, хладилници, контакти и ел. ключове и контакти около кухненския плот, led осветление, аспиратор, контакти на терасата и др.) и всички допълнителни захранвани уреди (като захранване на душ кабината, вентилатор в банята, рутер или суич за приемане на интернета, отопление в банята, захранване за алармената инсталация, ел. контакти и т.н.), така че ел. инсталaцията да се планира и изгради по най-правилния и ефективен начин за Вашите нужди. Ето защо е от изключителна важност предварително да се планира разположението на всеки елемент от електропреносната мрежа и пътят на кабелните трасета.

За да постигнем отличен ефект, извършваме прецизно планиране и оразмеряване преди изграждането на ел. инсталацията, така че тя да съдейства за правилната работа на всички консуматори в съответните помещения на сградата. За целта използваме висококачествени материали, кабели и инструменти, с чиято помощ постигаме крайната цел, а именно сигурна и функционална електроинсталация, която да бъде преди всичко и безопасна.

Нашият екип от електро техници консултира внимателно нашите клиента преди започването на проекта, и по време на реализацията му, за да имат те представа какво би било най-удачно за тяхните нужди.

Малка част от наши Електропроекти

Изграждане на Ел. инсталация

Проектирахме и изградихме цялостна електроинсталация в двуетажна къща (10 стаи, 2 бани, 2 тоалетни, сервизни помещения, гараж, дворно електроизграждане). Монофазен и трифазен ток.

Изграждане на Ел. инсталация

Проектирахме и изградихме цялостна електроинсталация в магазин. Монофазен и трифазен ток.

Ел. инсталация във вила

Проектирахме и изградихме цялостна електроинсталация в едноетажна къща (5 стаи, 1 бани, 2 тоалетни, сервизни помещения и гараж, дворно електроизграждане). Монофазен и трифазен ток.

Ел. инсталация в къща

Проектирахме и изградихме цялостна електроинсталация в еднофамилна къща (6 стаи, 2 бани, 2 тоалетни, сервизни помещения и гараж, дворно електроизграждане). Монофазен и трифазен ток.

Ел. инсталация в бизнес сграда

Проектирахме и монтирахме цялостно електроинсталация в бизнес сграда + основен ремонт в цялоата сграда.

Ел. инсталация в жилище

Електроинсталация в апартамент, ВиК и основен ремонт на цялото жилище.

Изпратете ни запитване

Пловдив, България

(+359) 899 890 935, (+359) 988 356 268

osnovenremont@abv.bg

t

БЛОГ