Вътрешни ремонти

Външни ремонти

Извършваме всички видове строителни и довършителни ремонти на територията на гр. Пловдив и областта

+359 9889 356 268

+359 899 890 935

Нашите услуги:

Къртене, чистене, извозване на отпадъчния материал;

Основен ремонт на баня, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, различни видове санитария;

Проектиране и изграждане на вътреншни и външни Електроинсталации;

Цялостни ВиК услуги;

Проектиране и изграждане на кухня по поръчка;

Изработка и монтаж на стандартни и нестандартни по геометрия гипсокартонови конструкции и окачени тавани;

Монтаж и вграждане на скрито LED осветление;

Различни видове зидарии и преграждащи конструкции, зидане на тераси и балкони.

Дейността ни е изцяло свързана с извършване на професионални, стротелни услуги и цялостни ремонти. Къртене, почистване и извозване. Извършваме комплексни електро услуги и електро монтажи; Монтаж на ВиК инсталации. Основен ремонт на баня, монтаж на бойлери и санитария. Подови замазки, сухо строителство. Мазилки, шпакловки, боядисване, обръщане на врати и прозорци след смяна на дограма. Лепене на плочки, фаянс, гранит, камък, редене на ламинат и др. Монтаж на вътрешна и външна топлоизолация от скеле и алпинисти. Гипсокартонови конструкции, растерни и окачени тавани. Проект и изработка на кухня по поръчка.

Ремонт на апартаменти

Имаме огромен опит в ремонтните услуги в жилищното строителство и обзавеждане на семейни и кооперативни сгради.Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни дейности по цялостно обновяване и основен ремонт на тухлени и панелени жилища.

 

Ремонт на къщи и семейни кооперации

Извършваме комплексни ремонтни услуги на всякакви видове промишлени и бизнес помещения. При необходимост и заявка от нашите клиенти предлагаме и продължителни договорни отношения за абонаментна поддръжка.

 

Ремонт на магазини, офиси, заведения и промишлени помещения

Извършваме комплексни ремонтни услуги на всякакви видове промишлени и бизнес помещения. При необходимост и заявка от нашите клиенти предлагаме и продължителни договорни отношения за абонаментна поддръжка.

 

Ремонт и пддръжка на хотели и обществени сгради

Ние знаем колко е трудна поддръжката на големи сгради като хотели и административни сгради. Един от нашите приоритети е да бъдем полезни във всяко едно отношение към нашите клиенти. Предлагаме дългосрочни договорни отношения за ремонтна поддръжка на хотели, затворени жилищни комплекси и обществени сгради.

Нашите Услуги

Къртене, чистене и извозване

Къртачни услуги. Къртим стари плочки, мивки, тоалетни, вани, мозайка, мазилка, фаянс, бетон, комини, тухлени/панелни/бетонни стени, YTONG, гипсокартон

Монтаж/Демонтаж на мебели

Разглобяване/Сглобяване на мебели и кухненска мебелировка

Професионални електроуслуги

Извършваме всички видове ел услуги. Получавате компетентна помощ от квалифицирани електротехници

Сухо строителство

Зухо строителво и зидарски услуги. Гипспокартон, окачени тавани, зидарии, мазилки, подови замазки

Електро и ВиК услуги

Електроремонтни дейности, проектиране и изграждане на Електро и ВиК инсталации, ремонт и монтаж на ел. табла, окабеляване, водопровдни услуги

Изработка и монтаж на кухня по поръчка

Проектиране, изработка и монтаж на кухни по поръчка

Основен ремонт на баня и тоалетна

Цялостен или частичен ремонт на баня. Монтаж на душ кабини, структури за вграждане, санитария, бойлери и др.

Монтаж на топлоизолация

Вътрешна и външна топлоизолация, лепене на топлоизолиращи материали чрез директен монтаж или на конструкция

Довършителни ремонтни услуги

Довършителни ремонти. Мазилки. шпакловки, боядисване, монтаж на електроуреди и аксесоари за Вашият дом или офис

Изпратете ни запитване

Подмяна и ремонт на стара ел инсталация

Нашият екип от електротехници изпълняват всички видове електроуслуги на територията на гр. Пловдив и областта. На нас може да разчитате, когато желаете да замените Вашата стара двупроводна електроинсталация с нова (три-проводна по новите стандарти). Подмяната и ремонта на стара ел инсталация осъществяваме чрез редица ремонтни услуги като къртене на бетон и тухли, рязане на отвори за новите кабелни трасета, къртене на отвори за нови ел ключове и контакти, къртене на отвори за конзолни и разпределителни кутии, измазване и довършителни услуги, които да скрият всички процедури, които сме извършили за подмяната на страта ел. инсталация. Извършваме и разширяване на съществуваща електроинсталация чрез инсталиране на довълнителни проводници, ел контакти, ел ключове, ел табла, разбределителни табла, трафове и LED осветление. Възлагайте плануваният ремонт на нас може да бъдете сигурни, че сте се доверили на професионалисти и Вашата нова ел инсталация ще бъде проектирана и изградена по най-добрия възможен начин. Изпълняваме всички видове елекроремонти и елекромонтажи за Вашият дом или стопански помещения. Нашите електроуслуги и работата ни е изцяло на професионално и компетентно ниво, защото имаме огромен опит и нужната квалификация в областта на електротехниката. Нашите електротехници имат солиден опит и изпълнени многобройни и най-разнообразни по сложност електро проекти и стотици доволни клиенти.

Как извършваме подмяната и ремонт на старата ел инсталация

Разчитайки на нашите професионални услуги, Вие получвате намеса за ремонт от квалифицирани електротехници, които ще изпълнят Вашият проект за нова електроинсталация на професионално ниво и ще бъдете сигурни, че след като ремонтът приключи ел инсталацията ще бъде безопасна, правилно функционираща и най-важното изпълнена по всички стандарти за безопасност и за правилна експлоатация. Ремонтът на електроинсталации извършваме в следната поседователност: след като сме изкоментирали всяка подробност с Вас се заемаме с проектирането и закупуването на материалите. След това пристъпваме към къртачни действия, за да направим нови канали, дупки и кабелни линии, където ще бъдат внедрени новите материали (конзолни кутии, проводници, ел табло, ел контакти, ел ключове, осветителни тела, разпределителни кутии, превключватели и т.н.). След като сме подготвили повърхностите за новите материали монтираме всичко – лепене на конозлни кутии, проводници, ел таблото и т.н. На по-късен етап, когато всичко е монтирано при желание от клиента извършваме и интериорни ремонти – шпакловане, мазилки, монтаж на гипсокартон, швакловане на тавани и боядисване. Това са строителни и довършителни ремонти, които се правят, след като новата ел инсталация е внедрена и всички следи от ел. ремонтите трябва да бъде прикрита. Важно е да уточним, че задължително преди довършителните ремонти правим прецизно тестване на функционалността и правилната работа на новата инсталация. След като и това сме направили и сме приключили ремонтните дейности по интериора привършваме с довършителни монтажи на ел. контактите, ел ключовете, осветителните тела, бойлера и останалите електроуреди.

 

Външно електроокабеляване, монтаж на външни разпределителни табла

Ел техник Пловдив – Външно окабеляване. Ние сме насреща, когато имате нужда от свързване на външно електротабло (двор, градина, беседка и др.), за да получите електроснабдяване от главното електротабло на доставчика на електроенергия. За целта нашите електротехници използват проводни със сечение 6мм, 12мм или 16 мм, което тръгва от гавното разпределително табло на доставчика до Вашият обект. По този начин правим мост за доставка на електроенергия чрез разпределителното ел табло на доставчика и Вашето ел табло, което ще игра ролята на входна точка към Вашата собственост. Вараинтите за монтажът на главнията кабел са два – под земята или въздушни. Във Вашето ел табло монтираме всички елементи – ДТЗ, авт. предпазители, електромер, релета за напрежение и др. в зависимост какво искате да захраните от таблото към Вашата собственост. Най-често това са “дворно осветление”, “осветление и електроснабдяване за басейни”, “земеделски машини и помпи за вода”, “осветление за беседки”.

 

Подмяна на разпределителни и апартаментни електротабла

Подмяната на разпределителни и апартаментни ел табла е една от най-честата електроуслуга, която всеки електротехник изпълнява. Подмяната на старо апартаментно ел табло например се прави чрез отстраняване на старото и монтаж на новото чрез открит монтаж или чрез вкопаване. На нас може да разчитате за всякаквъ вид монтажи и подмяна на електро и разпределителни табла включителни и такива с трифазен ток. В много наши случаи монтажът на оборудване за трифазен ток правим в многофамилни къщи. За целта от главното външно разпределително табло монтираме 5 жилен проводник (3 фази, нула и заземителен проводник), който влиза в разпределително табло. От правим разклонение към ел таблaта на всеки етаж от сгадата. Има най-разнообразни варианти за проектиране и реализация на такъв вид монтажи. Всичко зависи от възможностите за монтаж и предпочитанието на клиентите. 

 

Монтаж на ел ключве, ел контакти, осветителни тела

Монтажът на ел контакти и ключове на пръв поглед е детска игра, но крие много рискове. Ако не сте сигурни във възможностите си по-добре потърсете професионална помощ от електротехници, това ще Ви спести много главоболия и дертища, повярвайте ни. Във всекидневието най-често се налагат ситуации, при които се налага подмяна на повреден контакт или електрически ключ с нов или пък замяната му с по-съвършен – най-често при монтиране на нови осветителни тела или е решено да се направи монтаж на девиаторни ключове. Както споменахме общо взето, е елементарна работа, стига да се разполага с най-елементарни инструменти и задължително – електрическото захранване да бъде изключено. Но пак повтаряме, не започвайте такава инициатива ако нямате поне малко опит, това, че сте виждали как става не е решение, опитът и поне малко практика са от съществено значение. Монтаж на ел контактите. Контактите монтираме по стандарт на височина от 0,3 до 1,5 m от готовия под. Първата височина е характерна за контакти, чиито проводници преминават по пода или в первазна лайсна. Те се поставят в кутии (наричани още конзоли) от пластмаса с външен диаметър 70 mm и дълбочина 35 mm. При изграждане на нова ел инсталация или подмяна и ремонт в съществуващата в стената трябва да се издълбае отвор за монтиране на конзоланта кутията на контакта. Желателно е това да се направи точно по контура на кутията, като отстрани се остави пролука от около 5 mm за гипсовия разтвор, с който се фиксира в тухления зид или бетон. С чук и длето такава прецизност не може да се постигне, а когато пък стената е от тухли четворки с тънки и крехки стени, това направо е невъзможно. За целта на помощ идва специализираният инструмент – боркорона с карборундови зърна и мощна бормашина. Показаната тук боркорона е предназначена за пробиване, по-точно изрязване на отвори с диаметър до 83 mm в тухлени зидове, плочи от гипсокартон, гипсофазер или клетъчен газобетон. Има и боркорони с диамантни зърна и съответно доста по-скъпи, предназначени за пробиване на отвори и в бетон. Монтаж на ел ключове. Монтажът не кутии за ел ключове не се различава много от монтажът на ел контактите с изключение на височината на тяхното поставяне и проводниците, които се използват за захранването на тялото на ключа. Няма да се спускаме в прекалено големи подробности кое как става, има достатъчно литература и в интернет, за да се запознаете как се случват нещата. Искаме много добре да подчертаем и потретнем – ако не знаете как става и не сте сигурни в успеха на такова начинание по-добре не се захващайте, а потърсете услуги на електротехник.

 

Нашите електроуслуги:

Електротехник Пловдив. Ние ще Ви помогнем, когато:

Проектиране на ел. инсталации и структурно окабеляване

Уменията на един професионален електротехник не се свеждат само до дребни електроремонти или подмяна на електрически табла, ел контакти и ключове. Професионалният електротехник трябва да притежава умението да проектира електроинсталации – от малки домашни електромрежи, до сложни и обемисти комплексни електроинсталации за бизнеса. В това число влизат и умения за мрежовото окабеляване и инсталирането на мрежово оборудване като рутери, суичове, сървъри и т.н. Нашите знания и професионален опит в електротехниката и мрежовата инфраструктура са били от полза на много наши клиенти, които са се доверили на нашият екип от електротехници.

Ремонти и подобрения на обществени, жилищни и бизнес сгради

За всеки възложен на нас обект, правим цялостен и обстоен оглед и прецизен анализ на заявения от клиента проект за ремонт на апаратамент, къща, обществена сграда, ремонт на баня, или друго помещение. Обсъждаме с клиента неговите идеи и желания за ремонт, като се стремим да му дадем правилните напътствия  за постигане на целта за най-кратък срок. Консултираме и предлагаме най-гъвкавите и подходящи за целта ефективни решения, свързани с актуалните технологии и методи в съвремието. Консултираме нашите клиенти кои са текущите и актуални иновативни решения и качествени материали за реализация на планирания ремонт, от което клиента да остане много доволен и удовлетворен. Консултираме клиента относно целия процес и стъпките при реализиране на проекта, като коментираме и предлагаме най-подходящите и съвременни решения за извършване на ремонтните дейности.

Ремонти Пловдив. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

Професионални ремонти Пловдив. От нас ще получите максимално качество на изпълнение от квалифициран екип с дълъг стаж и многобройни реализирани проекти в сферата на ремонтните услуги. Предлагаме само професионални услуги и в случай, че бъдем наети от Вас ще получите подробни консултации за всички етапи от ремонтния процес – нужни материали, специфични нужди по Вашият ремонт, конкурентни цени за услугите и най-важното качествена и добре свършена работа в поставения срок. Всички поставени задачи извършваме с особена прецизност и внимание към детайлите, а общуването с нас е изключително приятно. При контакт с всички наши майстори ще получите ценни насоки за това как е най-подходящо да стартира и да бъде извършен вашият проект, от началото до края му.  Ще получите индивидуална оферта на добра цена и според рамките на Вашият бюджет, която няма да бъде с никакъв компромис в качеството на изпълнение. Имате добрата възможност с едно телефонно обаждане да получите услугите на всякакъв тип майстори, които ще са нужни за всеки един основен ремонт.

  • Вътрешна и външна топлоизолация;
  • Сухо строителство, мазилки, шпакловки, боядисване;
  • Зидарии и декорации;
  • Проектиране и монтаж на кухни по поръчка
  • Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор,технически камък;
  • Гипсокартон и окачени тавани;
  • Ремонти на бани, монтаж на душ кабини;
  • ВиК и Ел. инсталации и табла;
  • Всички видове електроремонти;
  • Електро и структурно окабеляване;
  • Изграждане и ремонт на покриви;
  • Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.
  • Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Основен ремонт, Строително-ремонтни услуги и Довършително-ремонтни дейности на апартаменти, къщи, жилищни кооперации, хотели, биснес и офис сгради, търговски обекти.

Строителен ремонт и реновиране на обитаван апартамент, офис или търговски обект

За извършването на основен ремонт на определен тип помещения, било то жилищен или търговски обект се прави цялостно планиране
и подготовка, пресмята се квадратурата, правят се разчети за нужните материали и т.н. За тази цел се наемат различни видове майстрои за ремонти, които да планират и извършат тази не лека и отнемаща много време задача.
На първо място се търсят услугите на майстори за демонтаж и разглобяване на мебели, които да се погрижат да отстраняването на
старата покъщнина, която след приключването на ремонта да бъде сглобена или монтирана наново. На второ място се включват къртачните услуги, при условие, че
става дума за основен ремонт, заради което е нужно да се извършат редица къртачни действия по отстраняване на стари мазилки, плочки, бутане на стени, отстраняване на стара дограма
и врати и т.н. Също трябва да се отбележи, че когато за съответния ремонт е включена и банята няма как да се размине без голямо къртене, демонтаж и разчистване на стари плочки, санитария, бойлер, врати, стара ВиК инсталация и др.
Къртенето и разчистването преди ремонт на банята трябва така да се извърши, че помещението на практика е нужно да се оголи до основи, след което се извършват редица процедури – замазки, изправяне на помещението, подмяна на старата ВиК инсталация, подмяна на старите
щрангове, правят се отвори за сифони и т.н., в зависимост от спецификите на проекта. Ние сме майстори за цялостни ремонтни услуги и предлагаме всички видове услуги за един съществен, строителен ремонт. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги:

Демонтаж и монтаж на мебели. Разглобяване и изнасяне на старата мебелировка, хамалски услуги;
Демонтаж и изхвърляне на стара санитария и електроуреди от кухни и бани;
Къртачни услуги и демонтаж на стари плочки, ламинат, мазилки и всякакви други подови настилки и стенни облицовки;
Къртене на стари баня, къртене на нови отвори за врати и прозорци;
Подмяна, ремонт и новоизграждане на ВиК и Електроинсталации;
Демонтаж на стара дограма, врати, гипсокартон, кухненски шкафове и др.;
Демонтаж на старите ВиК тръбопроводи и главните щрангове и монтаж нови ВиК тръбопроводи;
Проектиране и изграждане на ВиК и Ел инсталациите във всякакви помещения;
Усвояване на тераси, зидане на всякакви видове вътрешни и външни конструкции чрез сухо строителство с гипсокартонови конструкции, тухли, бетон и т.н;
Полагане на самоизравняващи замазки, грундиране на стени и тавани, полагане на хидроизолация;
Цялостно и изграждане или ремонт на баня, тоалетна, мокти помещения;
Монтаж на подови настилки и стенни облицовки от всякакъв вид материали, които се предлагат на пазара;
Довършителни ремонти – Декоративни мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на осветителни тела, ел. ключове, ел. контакти и т.н;
Структурно окабеляване;
Монтаж на вътрешни интериорни врати;
Проектиране и изработка и монтаж на нова кухня по поръчка.

Строителни ремонти Пловдив Вътрешни и външни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Електротехници Пловдив
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Ремонт на баня гр. Пловдив

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Основен ремонт на бани

При извършване на цялостен ремонт на баня следваме определени стъпки като: Къртене и оголване на повърхностите до основи, полагаме замазки, нивелираме стените и пода, третитраме с хидроизолационни материали. Изграждаме вътрешни конструкции от влагоустойчив гипсокартон ако е нужно за обличането на ВиК тръбите. Полагаме нужните мазилки, фаянс, гранитогрес и монтираме душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета, мивки, смесители, душ системи, осветителни тела и огледала.

Основен ремонт и изграждане на баня

Ако става въпрос за основен ремонт на жилище, то без съмнение банята е най-трудната за ремонтиране и обновяване. На първо място стоят редица правила и стандарти, с които всеки майстор за ремонт на баня трябва да е запознат и стриктно да следва. Например в помещението пригодено за баня не е препоръчително да се полагат електрически проводници, както и е от особено значение всички повърхности да се третират с хидроизолационни материали, за да могат съседните помещения на банята да бъдат защитени от влагата. Много важно е също ВиК тръбите да бъдат облякани с влагоустойчив гипсокартон.  Изгражането на нова баня предоставя многобройни варианти и възможности за изява на разнообразни майсторски умения и талант, достъпни за технически грамотните и умеещи да се самообразоват с четене и в практиката майстори.

За пълното ремонтиране на една баня, при поверяване на добри занаятчии и майстори в ремонти на бaни, изисква поне два вида специалисти – едните по монтажа на водопроводната и канализационната инсталация, като на тях може да се повери и монтирането на различните прибори (мивки, смесители, душ системи, структури за вграждане и т.н.), и вторите – за облицовката на стените и пода с плочки (много важно е преди облицовката да се изправят стените, както и всеки сантиметър от повърхността на банята да се третира с различни видове хидроизолационни материали).

Отделно може да се наложи намесата на електротехник, че и на специалист по сглобяване на специфичните за банята мебели (като шкафчета и други видове структури). Но преди всичко това да се извърши е нужно цялостно премахване (изкъртване на старите материали и покрития).

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

Ремонт на апартаменти – Ремонти Пловдив

Извършваме всички видове ремонтни дейности по цялостно обновяване и основен ремонт на тухлени и панелени жилища. Имаме огромен опит в ремонтните услуги в жилищното строителство и обзавеждане на семейни и кооперативни сгради.Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни дейности по цялостно обновяване и основен ремонт на тухлени и панелени жилища.

Ремонт на къщи и жилищни кооперации – Ремонти Пловдив

Извършваме комплексни вътрешни и външни ремонти на стари или новопостроени къщи и жилищни кооперации в гр. Пловдив и извън него. Извършваме основни ремонти и на общите части на сградата. Предлагаме цялостни интериорни и екстериорни ремонтни услуги на стари или новопостроени къщи и жилищни кооперации в гр. Пловдив и извън него. Извършваме основен ремонт и на общите части на сградата. Предлагаме преференциални цени и отстъпки при наемането ни за ремонт на няколко обекта.

Ремонт на магазини, офиси, заведения и промишлени помещения – Ремонти Пловдив

В зависимост от това, дали сте собственик на дребен квартален магазин или заведение, който има нужда от ремонт и реновиране или притежавате среден и едър бизнес (промишлени сгради, големи търговски обекти, заведения и т.н) Ние изпълняваме всички поръчани ремонтни услуги от Нашите клиенти в срок и на много достъпни цени. Извършваме комплексни ремонтни услуги на всякакви видове промишлени и бизнес помещения. При необходимост и заявка от нашите клиенти предлагаме и продължителни договорни отношения за абонаментна поддръжка.

Ремонт на хотели и обществени сгради – Ремонти Пловдив

Без значение дали става въпрос за малък семеен хотел или по-големи такива, ние извършваме всички видове вътрешни и външни строително ремонтни услуги. Ние сме наясно колко е трудна поддръжката на големи сгради като хотели и административни сгради. Един от нашите приоритети е да бъдем полезни във всяко едно отношение към нашите клиенти. Предлагаме дългосрочни договорни отношения за ремонтна поддръжка на хотели, затворени жилищни комплекси и обществени сгради.

Строителен ремонт и реновиране на обитаван апартамент, офис или търговски обект – Ремонти Пловдив

Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги. Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации. Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти. Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти. Ремонт на баня Пловдив. Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик. Ремонт на баня Пловдив. Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти. Ремонт на баня Пловдив. Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня. Ремонт на баня Пловдив. Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти. Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди. Ремонт на баня Пловдив. Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти. Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Ремонт на баня Пловдив. Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Рано или късно идва времето, когато всеки се сблъсква с предизвикателството да направи “основен ремонт” на жилището, в което живее или ремонт на новозакупено. Дали ремонтът ще е на апартамента или къщата – е без значение, защото ремонтните процедури стъпки са едни и същи. 

Ще направим едно уточнение какво представлява един “основен ремонт“, защото има твърде много обяснения, и всичките са доста разнородни. Основен ремонт на жилище не е да си ремонтирате банята, да си пребоядисате стените или да си монтирате нова кухня. Основен ремонт не е да си смените дограмата, да си направите външна топлоизолация и да си сложите ламинат в спалните. Основен ремонт също така не е и да си смените дограмата и да си залепите плочки в коридора. Основен ремонт не е и да си направите вътрешна изолация и окачени тавани от гипсокартон. Има страшно много варианти и комбинации, но едно е ясно: всичко изброено влиза в графата „Частичен ремонт“ или „Освежителен ремонт“. Основният ремонт на апартамент или къща, включва много повече неща и се изисква всеобхватно планиране на целия процес. Всички поетапни, ремонтни дейности трябва да се планират внимателно, както преди започването на ремонта, така и по време на реализацията му. Инвестицията в проекта няма да е никак малка, средно за един нормален семеен апартамент от 80-90 квадратни метра заедно с труда и материалите в днешно време ще коства сума някъде от порядъка на 30-60хил. лв.. в зависимост от подбора на материали. Какви са стъпките, които трябва да направите за реализиране на ремонта? Първо: преценете дали бюджетът Ви ще се справи с всичко това, а за да бъде преценката Ви вярна ще трябва да търсите консултации с не един или двама майстори. Един цялостен апартамент наистина включва страшно много средства и сериозно плануване.

Цялостни строително-ремонтни дейности и довършителни работи

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради и жилищни помещения. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект. 

Предлагаме и извършваме цялостен пакет от ремонтни услуги. Висококачествени ремонтни услуги на разумни и ниски цени

  • Демонтаж и монтаж на мебели. Разглобяване и изнасяне на старата мебелировка, хамалски услуги;
  • Демонтаж и изхвърляне на стара санитария и електроуреди от кухни и бани;
  • Къртачни услуги и демонтаж на стари плочки, ламинат, мазилки и всякакви други подови настилки и стенни облицовки;
  • Къртене на стари баня, къртене на нови отвори за врати и прозорци;
  • Подмяна, ремонт и новоизграждане на ВиК и Електроинсталации;
  • Демонтаж на стара дограма, врати, гипсокартон, кухненски шкафове и др.;
  • Демонтаж на старите ВиК тръбопроводи и главните щрангове и монтаж нови ВиК тръбопроводи;
  • Проектиране и изграждане на ВиК и Ел инсталациите във всякакви помещения;
  • Усвояване на тераси, зидане на всякакви видове вътрешни и външни конструкции чрез сухо строителство с гипсокартонови конструкции, тухли, бетон и т.н;
  • Полагане на самоизравняващи замазки, грундиране на стени и тавани, полагане на хидроизолация;
  • Цялостно и изграждане или ремонт на баня, тоалетна, мокти помещения;
  • Монтаж на подови настилки и стенни облицовки от всякакъв вид материали, които се предлагат на пазара;
  • Довършителни ремонти – Декоративни мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на осветителни тела, ел. ключове, ел. контакти и т.н;
  • Структурно окабеляване;
  • Монтаж на вътрешни интериорни врати;
  • Проектиране и изработка и монтаж на нова кухня по поръчка.

 Нашите услуги

  • Къртене, чистене, извозване на отпадъчния материал;
  • Основен ремонт на баня, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, различни видове санитария;
  • Проектиране и изграждане на вътреншни и външни Електроинсталации;
  • Цялостни ВиК услуги;
  • Проектиране и изграждане на кухня по поръчка;
  • Изработка и монтаж на стандартни и нестандартни по геометрия гипсокартонови конструкции и окачени тавани;
  • Монтаж и вграждане на скрито LED осветление;
  • Различни видове зидарии и преграждащи конструкции, зидане на тераси и балкони.

Години в бранша

Над 250 завършени проекта

Част от Наши завършени проекти

Външна топлоизолация

Вила в с. Марково (област Пловдив). За обекта изградихме въшна топлоизолация, мазилки и боядисване и др. ремонтни дейности и довършителни работи

Подови замазки

Вила в с. Марково (област пловдив). Направихме цялостна подова замазка, монтаж на електроинсталация, мазилки, шпакловки и боядисване

Основен ремонт на баня

Цялостен ремонт на баня на новопостроен апартамент в кооперация в гр. Пловдив. ВиК и Ел. инсталации. Монтаж на мивка, структури за вграждане, душ система и др.

Основен ремонт на баня

Цялостен ремонт на баня в къща. ВиК и електроинсталации. Монтаж на душ система, вътрешни гиспокартонови конструкции, замазки и нивелация, редене на гранитогрес и др.

Основен ремонт на баня

Ремонт на баня в панелно жилище. Къртене на старата санитария. Замазки на пода. Цялостен основен ремонт на банята + ВиК и електро окабеляване и свързване на помещението към главното ел табло

Основен ремонт на баня и тоалетна

Цялостен основен ремонт на баня в новопостроена жилищна кооперация в гр. Пловдив. ВиК инсталация. Подови и стенни запазки, Боядисване на таван. Лепене на гранитни плочи и всичко останало

Основен ремонт на баня и тоалетна

Цялостен ремонт на къща в гр. Пловдив + изграждане на баня и тоалетна, монтаж на най-разнообразна санитария и структури за вграждане. Цялостни Ел. и ВиК инсталации в целия обект

Основен ремонт на баня и тоалетна

Цялостен ремонт на баня. Монтаж на гипсокартонови конструкции, нова ВиК инсталация, ел. инсталация, монтаж на структури за вграждане, монтажи на санитария, шкафчета, бойлер, огледало и др.

Основен ремонт на баня и тоалетна

Основен ремонт на баня в панелен апартамент. Къртене и защистване на старият фаянс, нова ВиК иснталация и електро окабеляване. Монтаж на санитария и всичко останало

Основен ремонт на баня и тоалетна, монтаж на душ кабина

Цялостно изграждане на нова баня. Проектиране и монтаж на ВиК инсталацията. Монтаж на смесители и душ системи. Монтаж на душ кабина и всички видове санитария

Основен ремонт на баня и тоалетна

Цялостен ремонт на баня и тоалетна в гр. Пловдив. Къртене и демонтаж на старата санитария, изграждане на гипсокартонови конструкции, монтаж на санитария, електроинсталация, подови замазки и всичко останало

Основен ремонт на баня

Основен ремонт на баня. Нова ВиК инсталация, монтаж на най-разнообразна санитария, мивки и смесители

Основен ремонт на баня и тоалетна, монтаж на душ кабина

Цялостно изграждане на ВиК и ел. инсталациите в помещението, замазки, нивелация, монтаж на душ кабина, душ система, мивка смесители, шкафчета

Основен ремонт на баня и тоалетна, монтаж на душ кабина и вана

Основен ремонт на баня в панелен апартамент. Нова ВиК инсталация и електро окабеляване. Къртене и изчистване на старата санитария. Монтаж на гипсокартонови конструкции, структури за вграждане, вана и др.

Външна топлоизолация, вдигане на ограда, външен монтаж на подови и стенни облицовки и др.

Вътрешен и външен основен ремонт на новопостроена къща. Изграждане на ВиК и Ел. инсталации. Полагане на външна топлоизолация, мазилки шпакловки, боядисване. Дворни подови и стенни настилки от камък. Довършително-ремонтни дейности

Електроинсталация в голяма вила

Изграждане на цялостна електроинсталация, окабеляване, можтаж на ел. табло

Изграждане на електро инсталации и електроремонтни услуги

  • Ремонти и монтажи на електрически табла.
  • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
  • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа
  • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток
  • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата
  • Строително ремонтни дейности по електро мрежата
  • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди
  • Монтаж на резервно захранване
  • Електроремонти на общи жилищни сгради

Свържете се с нас:

(+359) 0899 890 935

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти

  • ВиК ремонти по домовете
  • Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
  • Смяна и монтаж на водосточни тръби, щрангове и др.
  • Монтаж или смяна на водомери
  • Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения
  • Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти
  • Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Основен ремонт на баня, монтаж на санитария

  • Къртене и отстраняване на страите плочки и мазилки
  • Демонтаж на старите водопреносни инсталации
  • Проектиране на нови ВиК и електроинсталации в помещението
  • Третиране на повърхностите с подови замазки и мазилки, полагане на хидроизолационни материали и др.
  • Изграждане на вътрешни конструкции от гипсокартон за покриване на водопреносните съоражения и структурите за вграждане
  • Полагане на нужните мазилки и покрития като фаянс, гранитогрес и др.
  • Вграждане и монтаж на душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета
  • Подмяна и монтаж на сифони
  • Монтаж на мивки, смесители, душ системи, огледала, осветление
  • Изграждане на окачени тавани
  • Монтаж на бойлери и перални

Полагане на подови настилки и стенни облицовки

  • Подови замазки и нивелация
  • Демонтаж на стари подови настилки и покрития
  • Монтаж на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, всякакъв вид камъни, ламинат и др.
  • Монтаж на външни подови и стенни настилки
  • Обработката на повърхностите с хидроизолационни покрития
  • Монтаж на парапети и прагове

Сухо строителство , замазки, мазилки, шпакловане, боядисване

  • Подови замазки и нивелация
  • Демонтаж на стари подови настилки и покрития
  • Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата
  • Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции
  • Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон
  • Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите
  • Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли
  • Шпакловане и боядисване, замазки, полагане на нестандартни мазилки
  • Полагане и монтаж на стенни облицовки

Проектиране и изработка на кухня по поръчка

  • Получавате пълна консултация и препоръки от наш майстор проектант
  • Получавате безплатни съвети за изграждането от началния етап на проекта – оформлението, избор на материалите и покритията, подходящи търговци на кухнески материали
  • Поемаме ангажимент за доставка и транспортирането на материалите
  • При ваш избор поемаме ангажимент за реализирането на Електро и ВиК инсталациите
  • Подходящ магазин за кухненска мебелировка – Анди Дизайн гр. Пловдив / www.andi-design.eu /

Окачени тавани и вътрешни конструкции от гипсокартон

  • Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури
  • Изправяне на стени, направа на скарата, обшивки и монтаж на конструкцията
  • Вграждане на скрити осветления, токоизправители, ключове и контакти
  • Полагане на вътрешна топлоизолация в конструкцията при необходимост
  • Завършителен процес чрез полагане на стандартни и нестандартни мазилки, шпакловки и боядисване

Всякакви видове вътрешни и външни зидарии

  • Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури
  • Изправяне на стени, направа на скарата, обшивки и монтаж на конструкцията
  • Вграждане на скрити осветления, токоизправители, ключове и контакти
  • Полагане на вътрешна топлоизолация в конструкцията при необходимост
  • Завършителен процес чрез полагане на стандартни и нестандартни мазилки, шпакловки и боядисване

Монтаж на вътрешна и външна топлоизолация

  • Предлагаме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради
  • Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради
  • За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон

Имате нужда от ремонтни услуги?

Когато имате нужда от електротехнци, водопроводчици, цялостни ремонти на жилища и обществени сгради за гр. Пловдив и областта.

Какви майстори да наема за цялостен ремонт?

Ние от Osnovenremont.eu прекрасно знаем, че за всяко извършване на определен ремонт (цялостен или частичен) изисква определени майстори, специализирани в определен вид ремонтни услуги. Нашият колектив от техници има опит във всички ремонтно-строителни дейности: електро-монтажи, ВиК ремонти, полаганае на всякакъв вид настилки и стенни облицовки, шпакловане, боядисване, зидарии и т.н., така че Ние покриваме абсолютно всички критерии за извършване на цялостни вътрешни и външни ремонтно-довършителни дейности.

След като се свържа с Вас какво следва?

За въпроси и отговори може да се свържете с нас на посочените телефон за връзка и контактна форма, за да получите начална консултация и насрочване на оглед в удобно за Вас и Нас време.

Кога може да започнем с ремонта ми?

Всеки един ремонт е твърде специфичен, поради редица обстоятелства. Ако говорим за голям основен ремонт на семейно жилище то подготовката и стартирането на ремонта няма да е никак кратка. За такъв ремонт е нужно не малко време за планиране като избор на материали например. Ако говорим за по-дребни ремонти, там времето за реализация е драстично по-малко.

Как да извърша плащането?

Честа практика е, ако няма друга уговорка с клиента плащането за ремонт да става на 3-4 етапа след уговарянето на крайната сума за ремонтните услуги: 25-30% от крайната сума при стартирането, 30% в средата на проекта и останалите след окончателния завършек.

Колко време ще отнеме целия ремонт?

Ако говорим за цялостен ремонт на апартамент 80-100кв.м. процесър от началото до края ще е приблизително 30-60 дни в зависомост от сложността на ремонта и самата му специфика, а и от много други фактори.