Монтаж на ел контакти, подмяна на ел контакти

Смяната на електрически контакт на пръв поглед изглежда лесна работа, но евентуална грешка би ти струвала скъпо. Не се заемайте с тази задача сами. Обърнете се към опитен електротехник.

Може да разчите на нас в случаи, при които желаете да свържете допълнителни ел. контакти към Вашата електрическа мрежа и се налага къртене и рязане на канали в бетон и тухли, или монтаж на ел. контакт в стени от KNAUF. 

Подмяна и монтаж на ел. контакти

Поради възникване на електрически проблем във Вашия дом или офис и смятате, че имате нужда от подмяна или монтаж на допълнителен ел контакт, ел ключ за осветление или просто подмяна на съществуващ с нов, а не сте убедени в собствените си качества, означава, че имате нужда от нашите електроуслуги за монтаж на електро ключове и контакти.

Както и в случаите, при които сте се нанесели в ново жилище и Ви трябват услугите на електротехник, който да извърши монтажът на нови ключове и контакти.

Тази ел. услуга трябва да се извърши от квалифициран и опитен електротехник, който знае как да свърже правилно контакта, така че, той да фунционира правилно, безопасно и безпроблемно. ВАЖНО! От изключително значение е всеки електроремонт да бъде извършен от опитен и професионален електротехник!

За да се избегнат потенциални рискове и проблеми на електрическата инсталация, тази работа е по-добре да се извърши от електротехник, който е подготвен и има опит, също така и необходимите инструменти за монтаж на ел ключове и контакти.

Монтаж и свързване на ел. контакти към електричеки инсталации

Свързването и монтажите на допълнителни ел. контакти към електрически мрежи и инсталации от неопитни потребители не е лесна задача,  а нуждата от намесата на опитни електротехници при такива ситуации е наложителна. При бетонови и тухлени стени този процес изисква да бъдат направени отвори и канали чрез къртачни инструменти – перфоратори, къртачи и фреза за канали. Един от начините е да се локализира и избере участък от проводника на най-близкият токов кръг, който токов кръг захранва най-близките ел. контакти и към него да се върже новият проводни, който ще се свърже към новият контакт. Дугият начин е чрез директно свързване на новият проводник към конзолата на най-близкият контакт. И в двата случая се налага къртене на бетон или тухли. Това както казахме е непосилна задача за хора, които нямат нужното оборудване и им липсва опит да се справят с тази задача. Нашите електротехници са запасени с нужното оборудване, практически опит и могат да се справят с всеки подобен ремонт.

В случай, че имате нужда от електротехници за подмяна на дефектирали електрически контакти, или ел контактите излизат от гнездата си и желаете замяна и монтаж на нов ел контакт може да се доверите на нашите услуги. В не малки случаи сме се натъквали на не добри монтажи на ел контакти (слабо натегнати болтове), при което нашите клиенти ни търсят, за да решим този проблем. Оплакванията са за неработещи контакти, при което потребителите остават с впечатление, че самият ел контакт е повреден.

За да се избегнат подобни ситуации, както и рискове, е нужно да използвате услугите на  електротехник, с чиято помощ работата ще бъде свършена по възможно най-качествения начин. Ако не сте убедени в своите възможности не правете сами монтаж на ел контакти. По-добре повикайте електротехник за такъв вид услуги, което ще Ви направи спокойни, че работата ще бъде свършена перфектно.

В сайта eltehnik.eu ще намерите информация за  електроуслугите, които предлагаме. Те касаят електрически инсталации, ел. ключове, ел. контакти, ел. табла, монтаж на електроуреди и всичко останало, което Ви засяга. Професионални електроуслуги по домовете. Имате нужда от ел техник за електро ремонт или монтаж на нова ел. инсталация. Частични или цялостни ремонти на съществуващи електроинсталации в най-разнообразни сгради и помещения. Подмяна на електрически табла, предпазители, ел ключове, ел контакти, осветление и др. Изграждане на цялостни различни по сложност и големина електроинсталации в жилищни апартаменти, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради в гр Пловдив и областта. Извършване на външно и вътрешно окабеляване Пловдив

Разполагаме с нужната апаратура и разнообразие от инструменти, който ще използваме в работния процес. Монтажът на ел. ключове за осветление и контакти, няма да ни отнеме много време, което ви позволява да използвате електрическите компоненти, веднага след като напуснем обекта ви.

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета 

Имате нужда от строителен или довършителен ремонт? Какви услуги предлагаме и как да се свържете с нас?

Извършваме и професионални строително ремонтни услуги на професионалнониво – нашите ремонтни услуги са на високо, професионално ниво, като на нас може да разчитате за всички видове вътрешни и външни строително-ремонтни услуги – от къртенето и чистенето до довършителните ремонти (швалкловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, изработка и монтаж на кухня, ремонт на баня и др.). Нашите ремонтни услуги включват:

Всички видове Електроуслуги;

Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;

Полагане на кабели и кабелни трасета;

Реизграждане или ремонт на електроинсталации;

Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;

Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;

Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна

Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;

Смяна и монтаж на водосточни тръби;

Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.

Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;

Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;

Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;

Полагане на стенни и подови плочки;

Поставане на подови настилки и облицовки

Демонтаж на подови настилки и покрития;

Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;

Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;

Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;

Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване

Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;

Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;

Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;

Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;

Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;

Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;

Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;

Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки

Зидарии, вътрешна и външна изолация

Зидария с плътни тухли единични или четворни;

Зидария с плътни тухли итонг;

Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;

Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;

Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам;

Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт, профилактика и подмяна на електрически (домашни) ел табла, монтаж и подмяна на корпоративни разпределителни тела (монофазен) или (трифазен) ток. Извършваме всички видове ел. услуги на територията на гр. Пловдив и областта!

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти

Проектиране, ремонт, подмяна и изграждане на електроинсталации

Проектирането и изграждането на електроинсталации не е лесна задача, като за целта е нужно да се потърсят услугите на екип от добри и опитни електротехници, които да извършат ремонта висококачествено. Нашите електротехници разполагат с експертни познания по електротехника и възлагайки този вид ремонти може да сте сигурни, че Ние ще изпълним поставените задачи в срок и с нужното оборудване. Независимо дали става въпрос за подмяна или новоизграждане на електроинсталация Ние ще изпълним проекта перфектно, за да може Вие да получите най-добрия вариант на изпълнение. 

Как работим?

След като сме изкоментирали всичко и сме направили прецизен оглед изготвяме оферта и правим детайлен списък на нужните материали, които да бъдат вложени в проекта. Всеки елемент от ел. мрежата трябва да бъде внимателно подбран, за да може Вашата електроинсталация да бъде изпълнена правилно, което ще е гаранция за дълга и безпроблемна работа. Много е важно преди започване на ремонта всеки клиент да е наясно къде ще бъдат позиционирани всички ел контакти, ключове, осветителни тела, ел. уредите и др. елементи, за да може нашите електротехници да са наясно как да бъде проектирана и изградена електромрежата.

Как протича ремонтът?

В зависимост от естеството на проекта се прави внимателна преценка за начинът на полагането на кабелните линии. Ако обекта е ново строителство и електроинсталацията се гради върху тухла се правят леки прорези в основата (тухли, бетон), където ще бъдат положени плоски кабели или с гофрирани тръби (силови кабели). Предвиждат се всички конзолни кутии, където ще бъдат кабелните връзки. Конзолните кутии се вкопават в стените с помощта на перфоратор и накрайник ф-8.5 или по-голям (за кръгли конзоли), или се правят отвори според формата на кутията (правоъгълна форма). В случай, че извършваме подмяна на стара електроинсталация отстраняваме където е възможно старите проводници и правим по-дълбоки прорези в стените и/или тавана с помощта на фреза за канали, перфоратор и къртач. На мястото на старите конзолни кутии монтираме новите. Трябва да отбележим и монтажът на ел. таблото – има 2 вида монтажи на ел. табла (външен монтаж или вграждане, вкопаване). След като сме монтирали таблото, кабелните линии, конзолните кутии за разпределителните връзки, контактите и ключовете се извършват и довършителните монтажи – ел. ключове, контакти, осветителни тела. Този процес настъпва едва тогава, когато всичко е завършено (мазилки, шпаклоки, боядисване). Разбира се всеки ремонт е различен и има своята специфика, но в най-общи линии всяко изграждане или подмяна на електроинсталация протича в този порядък. Важно е да уточним, че всеки елемент от ел. мрежата (напр. проводниците, авт. предпазители, дефектнотоковата защита и т.н.) трябва да бъде така подбран, че да отговаря на своето приложение в цялата система. Например не е прието за токовите кръгове на контактите да се използват проводници със сечение по-малко от 2,5мм. Това е само малък пример, и е много важно електротехниците, които извършват ремонтът да са наясно какво правят. Разчитайки на нашите услуги може да сте сигурни, че сте се доверили на професионални електротехници с богат опит, които ще извършат Вашият ремонт по най-правилния и прецизен начин.

Нашите услуги включват пълен набор от електроуслуги. На нас може да разчитате за:

 

  • Проектиране, ремонт и поддръжка на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
  • Закупуване и достака на материалите. Предлагаме и този вариант на услуги, който ще Ви спести много главоболия по лутане в магазините за електроматериали. Това е много подходящо в случаи, че сте наели подходящи електротехници за вашият проект, но поради някакви причини и те са затруднени или обезпрепятствани по отношение на закупуване и доставка на материлите;
  • Реализация на задачата. Ако говорим за дребни електроремонти като смяна на ел. контакти, ел. ключове или лампа например всеки запознат с материята мъж или женаще се справи със задачата, но ако говорим за по-сложен ремонт или изграждане на ел. инсталация на многофамилна кооперация, инсталация с трифазен ток за хотел, заведение или предприятие това няма как да стане и е много опасно без да притежавате нужните знания и опит. Нашият екип предлага само качествени и професионални електроуслуги, както за малки проекти и електроремонти, така и за корпоративни сгради със сложни електро мрежи;
  • Строителни-ремонтни дейности при изграждане на ел. инсталации и окабеляване. Както подчертахме – нашият екип е съставен от всякакъв тип майстори за строителни ремонти. При изграждането или подмяната на електроинсталации във всички случаи се налагат и определени строителни ремонтни дейности като къртене, дупчене с перфоратори, рязане на канали за отвори за кабелни трасети, монтажни дейности с най-разнообразна апаратура, довършителни работи в последния етап, както и тестване на системата за бъгове и къси съединения. Това налага употребата на определени подходи, с които само професионалисти в бранша са запознати.
  • Извършваме и дребни електроремонти и намиране на повреди и къси съединения в ел. инсталации. Може да разчитате на нас в случаи като – изгорял контакт, изгорял кабел на електроуред, имате нужда от монтаж или подмяна на всякакво ел. оборудване във Вашата домашна или бизнес мрежа – смяна или монтаж на ел. табла и разпределителни кутии, монтаж на резервно захранване и UPS устройства, монтаж и смяна на предпазители, релета, деф. токова защита, електромери, осветитвлни тела, монтаж на LED осветление за кухни, за окачени тавани, за шкафове и т.н.
  • Може да разчитате на нас, когато се налага монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини, монтаж на уреди за баня.