Ел инсталации и ел табла – изграждане, ремонт и подмяна

Висококавалифицирани електротехници за висококачествени електроуслуги – смяна и ремонт на съществуващи, амортизирани ел инсталации на стари къщи, апартаменти и друг вид сгради, подмяна на ел табла, подмяна на разпределителни електро табла. Това са задачи, които могат да бъдят изпълнени от профeсионални и опитни електротехници.

В даден момент електрическите инсталации и ел. табла могат да поднесат доста неприятни изненади, а нуждата от електротехник в подобни, критични ситуации, който да извърши нужните електро ремонти по отстраняването на проблема е от съществено значение. В такива ситуации Нашият екип от електротехници ще се справи с Вашите проблеми, независимо от сложността и спецификата им. 

Нашите електро услуги се извършват от компетентни и обучени електротехници на високо ниво, които с лекота могат да се справят с всеки критичен проблем при ел. инсталации на апартамент, магазин, офис, склад или инсталация на цяла жилищна сграда. Работим прецизно и внимателно с най-съвременните технологии и инструменти.

Ние извършваме електротехнически ремонти, профилактика и подмяна на електрически инсталации (в домашни и корпоративна среда, монофазно или трифазно електричество), извършваме монтаж апартаментни и разпределителни табла от всякакъв тип. На нас може да разчитате, когато имате нужда от външно и вътрешно електроокабеляване, монтаж на най-разнообразни ел контакти, ел ключове и осветление. Извършваме демонтаж и монтаж на бойлери, перални и съдомиялни машини.

[+359] 988 356 268

[+359] 899 890 935

Организацията ни предлага отлични и съвременни решения за извършването на прецизни и висококачествени електроуслуги от всякакво естество. За нашите ремонтни дейности използваме модерна апаратура и гъвкави решения. При нужда от професионални електроуслуги на достъпни цени не се двуомете, а се свържете с нас. Ако се намирате в гр. Пловдив или Пловдив (  област ) и имате неотложен електротехнически проблем, който трябва да се реши от опитен електротехник се обърнете към нас, за да реагираме бързо и решим Вашият проблем.

Електроуслуги по Домовете за гр. Пловдив и Пловдив (област). Монтаж и ремонт на всички видове електро табла, Монтаж на ключове, контакти, бойлерни табла, Led управления и LED осветление. Електроуслуги по Домовете. Монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета.

Z

Eлектроинсталации за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения

 • Проектиране, ремонт, изграждане и поддръжка на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
Z

Монтаж на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела, резервно захранване, токоизправители и LED осветление

Ние ще Ви помогнем, когато:

Нашите електроуслуги:

Z

Ремонт и подмяна на стари електроинсталации;

Z

Подмяна и монтаж на стари електро и разпределителни табла;

Z

Оборудване и асемблиране на главни разпределителни табла;

Z

Монтаж на ел контакти, ел ключове, осветителни тела и LED;

Z

Ел. и ВиК свързване и монтаж на бойлери, перални и сушилни машини;

Z

Монтаж на електроуреди за вграждане;

Z

Ел. свързване на домакински електроуреди;

Z

Монтаж на външни осветителни тела за градини и паркове.

Z

Изграждане на гипсокартонови конструкции с най-разнообразна форма и геометрия със скрито осветление и лунички;

Z

Изграждане на окачени тавани с лунички и LED скрито осветление.

Проектиране и изграждане на нови електроинсталации

Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла

Електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив. Ремонт, профилактика и подмяна на електрически (домашни) ел табла, монтаж и подмяна на корпоративни разпределителни тела (монофазен) или (трифазен) ток. Извършваме всички видове ел. услуги на територията на гр. Пловдив и областта!

Монтаж на ел. табло Пловдив. Подмяна и монтаж на електрически и разпределителни табла Пловдив.

Търсите надеждно и комплексно решение на досадните електротехнически проблеми – Ние ще Ви помогнем, нашите услуги включват широк спектър от електроуслуги

Предлагаме всички видове електроуслуги, извършваме цялостни и комплесни електроремонти, монтаж и подмяна на електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, ремонт и подмяна на силови кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, монтаж на уреди за вграждане и мн. други електроуслуги.

Ел. услуги по домовете. Ремонт на електроинсталации, монтаж на ел ключове, ел. контакти, осветителни тела и LED осветление, монтаж на бойлери и уреди за вграждане

Електроуслуги на най-високо ниво от професионални електротехници с богат, практически опит. Пълна гама от услуги свързани с електроинсталации, електромонтажи и електроремонти на Вашият дом или корпоративни обекти, ремонт на електроуреди, ремонт и поддръжка на многофамилни сградни електроинсталации. Предлагаме аварийна реакция  и професионален ремонт при изграждане на електроинсталации в домашна среда или в корпоративни условия (магазини, хотели, ресторанти, заведения, офиси, складове) на ел. инсталации с монофазен или трифазен ток до 1000V.

 

Качествен и съвременени ремонти в сферата на електротехниката. Доверете се на професионалните ни електроуслуги. Ние сме екип от квалифицирани електротехници. Ние предлагаме:

Изграждане на електроинсталации и окабеляване – Галерия

При нужда от майстори за най-разнообразни строително-ремонтни услуги, изпълнени по професионален и компетентен начин?

Комплексни решения за строителни ремонти. Планирали сте дълго време очакван ремонт на Вашият дом или търговски обект и имате нужда от комплексни ремонтни услуги, които да бъдат изпълнени по Ваш стил и индивидуален проект с проектирани дизайнерски решения и търсите намесата на фирми и майстори, които да извършат всички видове ремонтни и монтажни услуги – демонтаж на старите мебели, къртачни услуги за ВиК и Ел инсталациите, основен ремонт на Вашата баня, демонтаж на стари дограми и врати, зидарии и направата на конструкции от гипсокартон (таван и стени), желаете да усвоите тераси и балкони, желаете да намерите добри майстори за лепене на плочки и облицовки, желаете намесата на компетентни електротехници и водопроводчици, решили сте, че е настъпил момент за монтаж на външна топлоизолация, искате да имате перфектно шпакловани стени, искате да изградите кухня по поръчка? Всички тези услуги се предлагат на едно място! 

Строителни ремонти на най-високо ниво – перфектно изпълнение, нормални цени, отстъпки от сумите за ремонтните услуги. За повече информация посетете:

HomeRepair.bg

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища. Строителни и довършителни ремонт за гр. Пловдив и областта. Предлагаме високоакчествени ремонти на ниски цени. Извършваме висички видове довършителни ремонт и монтажни услуги.

RemontniUslugi.bg

Ремонтни услуги за област Пловдив.
Основен ремонт на апартаменти и бизнес сгради. Довършително-строителни ремонти. Ремонт и поддръжка на Електроинсталации, Ремонт и изграждане на ВиК инсталации, Монтаж на топлоизолация, Полагане на Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък, Основен ремонт на баня и монтажи на душ кабини, Мазилки, шпакловки, боядисване. Довършителни ремонти.

OsnovenRemont.bg

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

HomeRepair.bg, RemontniUslugi.bg, Osnovenremont.bg предлагат:

 • Къртачни услуги Пловдив. Къртене, чистене и извозване на отпадъчния материал ( тухли, бетон, гипсокартон, плочки, мазилки ). Демонтаж на стара санитария, стари врати и прозорци. Къртене на отвори за врати и прозорци. Къртене на стара кухня
 • Демонтаж и монтаж на мебели и кухненска мебелировка.
 • Усвояване на тераси и балкони. Зидане на балкони, врати и прозорци.
 • Полагане на подови изравняващи замазки.
 • Полагане на подови настилки и стенни облицовки. Лепене на плочки от гранит, фаянс, мрамор, ламинат и др.
 • Ремонт на баня, монтаж на мивки и смесители, душ системи, структури за вграждане, изработка на окачен таван с лунички в баня, монтаж на душ кабини, ВиК и др. ремонтни услуги за банята.
 • Електроуслуги за дома и бизнеса, Изграждане на електроинсталации, Монтаж на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела, резервно захранване,
  токоизправители и LED осветление;
 • ВиК услуги по домовете, ремонт на вик инсталации за бизнеса. Къртене на канали и отвори за нова ВиК инсталация, ремонт и профилактика на съществуваща ВиК
 • Сухо строителство. Изработка и монтаж на окачени и растерни тавани, гипсокартонови контрукции със скрито осветление, лунички, LED ленти, LED контролери.
 • Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти.
  Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон.
 • Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка.
 • Довършителни ремонти – мазилки, шпакловки, боядисване, LED осветление, монтаж на бойлери и електроуреди, монтаж на огледала, монтаж на мебели и др.