Монтаж / демонтаж на бойлери и перални машини

Подмяна и монтаж домакиснки уреди за вграждане – готварски плотове, фурни за вграждане, бойлери, перални и сушилни машини, вентилатори за баня, конвектори.

Нашите техници извършват демонтаж на стари бойлери и монтаж на нови. Извършваме монтажни услуги на електроуреди в случай, че сте решили да замените старият си бойлер, перална, съдомиялна, фурна за вграждане или плот за вграждане с нов. На нас може да разчитате и в случай на Електро или ВиК Монтаж на бойлери по домовете в гр. Пловдив и при проблем в работата на бойлерът Ви. 

Демонтаж на стари бойлери по домовете в гр. Пловдив

Монтаж на  вертикални и хоризонтални бойлери по домовете в гр. Пловдив

Монтаж на проточни бойлери по домовете в гр. Пловдив

Монтаж на перална машина по домовете в гр. Пловдив

Свързване на електроуреди към Ел. и ВиК в гр. Пловдив

[+359] 988 356 268

[+359] 899 890 935

На нас може да разчитате, когато имате нужда от довършително-монтажни услуги на електроуреди. Когато имате нужда от подмяна на стари електроуреди с нови ( бойлери, перални, съдомиялни, вентилатори за баня, готварски печки и др.) или просто се налага да демонтирате някой уред се свържете с нас. Демонтаж на стари бойлери и перални машини, монтаж на нов бойлер и перална, свързаване на бойлери и перални към ВиК и Електроинсталацията

Монтаж / демонтаж на бойлери по домовете. В случай, че имате нужда от техници за монтаж на демонтаж на стар бойлер и подмяната му с нов не се притеснявайте да се свържете с нас

Монтаж / демонтаж на перални машини, Свързване на нова перална към Ел. и ВИК

При нужда от майстори за най-разнообразни строително-ремонтни услуги, изпълнени по професионален и компетентен начин?

Комплексни решения за строителни ремонти. Планирали сте дълго време очакван ремонт на Вашият дом или търговски обект и имате нужда от комплексни ремонтни услуги, които да бъдат изпълнени по Ваш стил и индивидуален проект с проектирани дизайнерски решения и търсите намесата на фирми и майстори, които да извършат всички видове ремонтни и монтажни услуги – демонтаж на старите мебели, къртачни услуги за ВиК и Ел инсталациите, основен ремонт на Вашата баня, демонтаж на стари дограми и врати, зидарии и направата на конструкции от гипсокартон (таван и стени), желаете да усвоите тераси и балкони, желаете да намерите добри майстори за лепене на плочки и облицовки, желаете намесата на компетентни електротехници и водопроводчици, решили сте, че е настъпил момент за монтаж на външна топлоизолация, искате да имате перфектно шпакловани стени, искате да изградите кухня по поръчка? Всички тези услуги се предлагат на едно място! 

Строителни ремонти на най-високо ниво – перфектно изпълнение, нормални цени, отстъпки от сумите за ремонтните услуги. За повече информация посетете:

HomeRepair.bg

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища. Строителни и довършителни ремонт за гр. Пловдив и областта. Предлагаме високоакчествени ремонти на ниски цени. Извършваме висички видове довършителни ремонт и монтажни услуги.

RemontniUslugi.bg

Ремонтни услуги за област Пловдив.
Основен ремонт на апартаменти и бизнес сгради. Довършително-строителни ремонти. Ремонт и поддръжка на Електроинсталации, Ремонт и изграждане на ВиК инсталации, Монтаж на топлоизолация, Полагане на Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък, Основен ремонт на баня и монтажи на душ кабини, Мазилки, шпакловки, боядисване. Довършителни ремонти.

OsnovenRemont.bg

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения.

HomeRepair.bg, RemontniUslugi.bg, Osnovenremont.bg предлагат:

 • Къртачни услуги Пловдив. Къртене, чистене и извозване на отпадъчния материал ( тухли, бетон, гипсокартон, плочки, мазилки ). Демонтаж на стара санитария, стари врати и прозорци. Къртене на отвори за врати и прозорци. Къртене на стара кухня
 • Демонтаж и монтаж на мебели и кухненска мебелировка.
 • Усвояване на тераси и балкони. Зидане на балкони, врати и прозорци.
 • Полагане на подови изравняващи замазки.
 • Полагане на подови настилки и стенни облицовки. Лепене на плочки от гранит, фаянс, мрамор, ламинат и др.
 • Ремонт на баня, монтаж на мивки и смесители, душ системи, структури за вграждане, изработка на окачен таван с лунички в баня, монтаж на душ кабини, ВиК и др. ремонтни услуги за банята.
 • Електроуслуги за дома и бизнеса, Изграждане на електроинсталации, Монтаж на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела, резервно захранване,
  токоизправители и LED осветление;
 • ВиК услуги по домовете, ремонт на вик инсталации за бизнеса. Къртене на канали и отвори за нова ВиК инсталация, ремонт и профилактика на съществуваща ВиК
 • Сухо строителство. Изработка и монтаж на окачени и растерни тавани, гипсокартонови контрукции със скрито осветление, лунички, LED ленти, LED контролери.
 • Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти.
  Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон.
 • Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка.
 • Довършителни ремонти – мазилки, шпакловки, боядисване, LED осветление, монтаж на бойлери и електроуреди, монтаж на огледала, монтаж на мебели и др.