Анди Дизайн е водещ дистрибутор на Мивки (гранитни, иноксови, стоманени, керамични, порцеланови и мивки за баня), Смесители за кухня и баня, Душ смесители, Кухненски уреди, Електроуреди за вграждане, Мебелен обков, Мдф вратички и Кухненски плотове/гърбове/аксесоари, Продукти за баня и други. Всичко за вашата кухня на едно място – Анди Дизайн. Ние сме официален дистрибутор за България на гръцката фирма SANITEC. Техни продукти са висококачествени гранитни, композитни и стоманени мивки с модерен дизайн. Топ продукт са гранитните мивки от Серията ULTRAGRANITE на SANITEC.

Нашите магазини

Магазин 1 / гр. ПЛОВДИВ, Бул. „Македония“ 23 – срещу РУМ „Молдавия“

Магазин 2 / гр. ПЛОВДИВ, бул. „Македония“ 29 – срещу РУМ „Молдавия“

Магазин 3 / гр. ПАЗАРЖИК, бул. „Ал.Стамболийски“ 97

СКЛАД / гр. ПЛОВДИВ, ул. „Бяло море“ 2

Кухненските електроуреди са неизменима важна част от добрата функционалност и уюта на всяка кухня. Дали ще за за вграждане или със свободностояща функция – домакинските електроуреди, които ще намерите в Нашият онлайн магазин са най-новите модели на водещи производители в тази област.

На Вашето внимание предлагаме богат асортимент на комбинирани кухненски електрически уреди на промоционални цени в комплект – фурна за вграждане + котлон + аспиратор / фурна за вграждане + котлон + аспиратор + кухненска мивка и смесител + подарък.

При нас ще може да намерите цялостни решения за обзавеждане на кухни, продукти и аксесоари за баня, самостоятелно предлагани кухненски уреди за вграждане или свободностоящи домакински уреди като хладилници и фризери, съдомиялни машини, фурни, микровълнови фурни, печки (на газ или стъклокерамични), котлони и готварски плотове, охладителни витрини, охладители за вина и напитки, перални и сушилни машини, кафемашини и кафе автомати, мебелен обков и аксесоари, кухненски плотове и гърбове, мебелни вратички от мдф, дръжки и мебелни аксесоари. Огромен избор на Кухенснки мивки от гранит, стомана, инокс, керамика и порцелан във всякакви размери, форми и цветове, кухненски смесители и смесители за баня в много разновидности, с различно приложение и монтаж, аксесоари за мивки – сифони, тръби, арматури и кухненски аксесоари за тях като дъски за рязане, гевгири, дозатори за течен сапун, мелници за отпадъци (диспозери) и други. Заостряме вашето внимание на Гранитни кухненски мивки на гръцката фирма SANITEC (водещ производител на кухненски мивки и продукти за баня), чийто официален представител за България сме ние – фирма Анди Дизайн ЕООД с магазини в гр. Пловдив и гр. Пазарджик. Техен топ продукт са гранитните мивки от Серията ULTRAGRANITE на SANITEC. Отличителните характериситики на гръцките мивки Sanitec са тяхната здравина и качество, издръжливост от надрасквания и петна и много добро съотношение за цена-качество, съобразена с нуждите и потребностите на всеки клиент що се отнася за избора на мивка за кухня. Ultragranite серията на Sanitec предлага възможност за избор на широк набор от кухненски мивки и мивки за баня/излята мивка с плот в множесто размери, вариации и цветове. Ultragranite серията мивки на Sanitec е изградена от чист природен гранит (над 80% вложение в материала), като гаранцията за качество е 25 години. Като по-евтин и достъпен вариант Нашите клиенти могат да изберат и композитните мивки на Sanitec, които нямат такива добри характеристики, колкото мивките от Ултрагранит серията на Sanitec, но са също с много добри качествени показатели, голям избор на размери и цветове, които ще намерят приложение във всяка кухня. Като допълнение към кухненските мивки SANITEC предлагат изключително подходящ смесител за кухня в същите цветове като на мивкитесмесителят Jolla на Sanitec, който присъства с възможност за избор из между всички възможни цветове на Гранитните мивки и Композитните мивки, така че да направите съчетание в цветовата гама при избора мивката, за да няма разлика в цвета и на смесителя.

Гранитни мивки за кухня SANITEC Серия ULTRAGRANITE Композитни мивки за кухня SANITEC Смесител за кухня Jolla на SANITEC

Обръщаме особено внимание и насочваме погледа Ви към екстравагантните продукти на Sanitec, що се отнася до търсене на решение, когато сте изправени пред избора – какво конкретно мога да намеря и съответно ми влезе в употреба, търсейки плот с мивка/и за баня, плотове с мивки за хотели и заведения, решения за молове и публични места, хотелски стаи, барове?! Помещения, които са предвидени и/или се намират непосредствено като предверии за бани, сауни и други?! Sanitec Гърция са намерили идеалното, перфектно решения за такъв тип обзавеждания – изляти мивки с плот от гранитно-композитен материал, с възможност за избор на много цветове и размери, място за вграждане на смесител/и в плота, варианти на форми и размери, цвят и материал. На помощ идват мивките с излят плот от Серията HOTEL EDITION на Sanitec! Моделите са красиви и изчистени, материалът е здрав и устойчив на надраскване и петна/оцветявания, лесни за поддръжка, като се третират с подходящи препарати за почистване и защита.

Мивки с плот от серията HOTEL EDITION на SANITEC

Като специализиран магазин в областта на кухненското обзавеждане сме се погрижили да предложим на Нашите клиенти и кухненски домакински електроуреди в комплект 2в1, 3в1, 5в1 / мивка със смесител, електрически уреди (фурна, котлон и аспиратор) + мивка и смесител, съчетани в общи промо комплекти от няколко варианта на много достъпни цени с удължени допълнителни гаранционни срокове.

Комплекти електроуреди / Комплекти кухнeнски мивки и смесители

С цел да помогнем на Нашите клиенти да пресметнат и организират точно бюджета си при закупуване на продукт/и от онлайн магазина ни, ние в Анди Дизайн сме се погрижили да не отделяте и натоварвате бюджета си с допълнителни финансови средства – колко ли ще ми струва доставката, а сега как да платя сумати пари и за скъпа доставка!? Бъдете спокойни и уверени, доставката при закупуване на продукт/и от онлайн магазина ни е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА за поръчки на стойност над 200лв. (в случай, че между страните няма друга уговорка).