ВиК услуги

Водопроводчик гр. Пловдив

Пловдив, България

(+359) 899 890 935, (+359) 988 356 268

osnovenremont@abv.bg

Z

Демонтаж на стара санитария и подмяна на елементи от водопреностната мрежа

Z

Изграждане, ремонт и подмяна на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти

Z

Монтаж на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета, структури за вграждане

Z

Монтаж на водомери

Z

Вграждане и монтаж на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти;

Z

Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна и добре структурирана ВиК инсталация

ВиК инсталациите са специфична материя, която сама по себе си изисква притежание на солиден практически опит и теоритични знания при планирането и изграждането им. ВиК инсталацията съдържа множество компоненти, за които ремонт или смяната им е нужен добър майстор с богат практически опит, запознат със спецификите по структурата на ВиК мрежите.

 

За да се експлоатира една водопреносна мрежа дълги години е необходимо тя да бъде извърчена прецизно и качествено. Има редица специфични правила за направата й, които не всеки знае и умее. От нас може да получите отлично обслужване и ще бъдете сигурни, че изграждането на Вашата водопреносна мрежа е в добри ръце. ВиК услуги, които изпълняваме:

  • Демонтаж на стара ВиК инсталация
  • Подмяна и ремонт на цялата водопреносна мрежа в жилищни и обществени помещения
  • Смяна на вертикални и хоризонтални щрангове
  • Монтаж на мивки, смесители, душ системи, вани и др. елементи от банята
  • Монтаж на структури за вграждане
  • Смяна и монтаж на водомери
  • Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални машини

Водопреносната мрежа във всяка сграда е една от основните, структороопределяши елементи от всяка една сграда. Затова е изключително важно тя да бъде изградена качествено и професионално от компетентни майстови на ВиК инсталации. Електро инсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се полага всичко останало.
За това при проектирането им и изграждането на всяка една ВиК и Електроинсталация е много важно да си представите и какво точно желаете – целия Ваш дом с обзавеждането, аксесоарите и електроуредите, за да можете да определите къде ще бъдат всички водоснабдителни връзки.

За да постигнем отличен ефект, извършваме прецизно планиране и оразмеряване преди изграждането на всяка една новоизграждаща се ВиК инсталация, така че тя да съдейства за правилната си работа.

Нашият екип от водопроводчици консултира внимателно нашите клиенти преди започването на проекта, и по време на реализацията му, за да имат те представа какво би било най-удачно за тяхните нужди.

Изпратете ни запитване

Пловдив, България

(+359) 899 890 935, (+359) 988 356 268

osnovenremont@abv.bg

t

БЛОГ